Web Analytics Made Easy - Statcounter

 خبرگزاری آریا- اکثر کسانی که از شغل خود ناراضی هستند مدام در تکاپوی این هستند تا مسیر و پلی پیدا نمایند تا آنها را بسوی موفقیت و پیشرفت در زندگی سوق بدهد ما در این مقاله سعی داریم تا به شما یادآوری کنیم پول در آوردن آنقدر ها هم سخت نیس فقط کافیه بدونیم مردم این روزها به دنبال چه هستند و  چه چیز هایی نیاز های آنها میباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در هر کاری کافیست علاقه و استعداد آن کار را داشته باشید و در مرحله بعد حتما پشت کار داشته باشید و  به عبارتی رفیق نیمه راه نشوید و  خیلی مسمم به راه خود ادامه دهید تا به نتیجه برسید.

پر درآمدترین شغل در سال 2020 بین خانمها چه بود؟

در این مقاله قصد داریم شغلی را به خانمهای عزیز معرفی کنیم که یکی از بهترین و پر رونق ترین شغل ها در سال 2020 بوده حتی در کشور خودمان ایران !

همه ما میدونیم که چشم ها بیشترین تاثیر را در زیبایی چهره دارند ولی اینم  خوب میدونیم که مژه های بلند و پرپشت تاثیر 100 در صدی در زیبایی چشم ها و چهره شما دارندچرا که اگه مژه های  زیبا نداشته باشیم شاید زیبایی چشم ها آنچنان به چشم نیاید .

این روز ها اکثر خانمها دنبال راهی هستند تا مژه های زیبا و  پرپشت داشته باشند چراکه با داشتن مژه های بلند و جذاب دیگر خیلی نیاز به آرایش ندارین و آنقدر  تاثیر بسزایی روی چهره شما میگذارد که دیگر نیازی نیست تا هر روز صبح نیاز به آرایش داشته باشید و حتی میتونین صبح ها بیشتر بخوابین و زمانی که ابتدای صبح  برای آرایش کردن میزاشتین رو کنار بزارین بزارین چون کاشت مژه همه اون چیزی که آرایش چشم برای شما انجام میداد رو یکجا با خودش داره.
کسب در آمد از طریق اکستنشن مژه

همانطور که حدس هم زدید شغل کاشت مژه این روز ها بازار داغی بین خانمها و دختر خانمها پیدا کرده حتی خانم هایی که سن و سال بالایی دارند به دنبال این هستند تا دوره جوانی شان را دوباره زنده کنند .

ولی همین ابتدا باید عرض کنم کاشت مژه علاوه بر این که کم هزینه هست و زمان یادگیری کمی نیاز دارد ولی خیلی مهم هست تا آموزش کاشت مژه رو کامل یاد بگیرین به همراه نکات ریز و درشت آن و اینکه کنار آن نیاز به پشتکار مداوم و حوصله زیادی دارد ولی با توجه به بازار کار خوبی  که این روزها پیدا کرده  حتما شما هم انگیزه و پشتکار لازم را برای انجام آن خواهید  داشت .

بهترین مرکز برای آموزش کاشت مژه کجاست؟

این روزها آموزشگاه ها و اشخاص مختلفی هستند که کلاس های آموزش کاشت مژه را برگزار مینمایند اما باید بدانید که این شغل همانند کوزه گری فوت و فن خودشو داره و ممکنه جایی که برای آموزش میرین نکته های ریز و تجربیات خودشون برای اینکار  رو بهتون آموزش ندهند و یک سری جزییات کلی رو به شما آموزش بدهند  که ممکنه بعد از مدتی کار کردن تازه متوجه بشین توی کارتون چقدر ضعف دارین و همان ابتدای کار مشتریانی که تازه  بهتون مراجعه کردند رو از دست بدین که این برای شروع کار اصلا خوب نیست !

بیوتی بهار یکی از بهترین مراکزی هست کلاس های آموزش کاشت مژه رو بصورت خصوصی برگزار میکنه و  همه نکاتی که ممکن هست توی کار باهاشون برخورد کنید رو بهتون آموزش میده و بعد آموزش بهتون اطمینان میده که با کمی تمرین و پشتکار حتما میتونین وارد بازار کار شده و واسه خودتون شروع به کار کردن کنید و کسب در آمد کرده و از کارتون لذت ببرید.

در بیوتی بهار دوره آموزش کاشت واکستنشن مژه، مراحل کامل طراحی و اجرای انواع اکستنشن مژه مثل جهت افزایش زیبایی و پرپشت نشان دادن مژه، به هنرجوها آموزش داده می شود.

دوره های آموزشی کاشت مژه بیوتی بهار شامل آموزش های جامع مربوط به اکستنشن مژه از جمله:

آموزش طراحی اکستنشن مژه با توجه به فرم چشم مشتریآموزش کاشت مژه کلاسیکآموزش کاشت مژه والیومآموزش اکستننشن مژه مگاوالیومآموزش اکستنشن مژه روسیآموزش اکستنشن مژه اسپانکی و آموزش مراقبت های بعد از اکستنشن مژه می شود.

در دوره آموزشی اکستنشن مژه، هنرجو ابتدا با روش های حفظ بهداشت آشنا می شود. از آنجایی که مژه بسیار به چشم نزدیک بوده و ممکن است خطراتی برای بینایی مشتری ها ایجاد شود، یادگیری و اعمال موارد بهداشتی از اهمیت زیادی برخوردار است. در مرحله بعد، هنرجو با انواع مژه ها آشنا شده و سپس نحوه انتخاب طول مژه مناسب و همچنین تعداد تارهای بکار گرفته شده در اکستنشن مژه را یاد می گیرد. سپس مواد مورد استفاده در انجام اکستنشن همانند چسب و انواع مژه ها معرفی شده و هنرجو کاربرد هر یک را یاد گرفته و نهایتا نحوه انجام اکستنشن مژه را بصورت عملی یاد می گیرد. سپس با نحوه انجام روش های مختلف اکستنشن مژه آشنا می شود. در کلاس آموزش اکستنشن مژه، تمام نکات مهم در خصوص نحوه نگهداری از مژه های اکستنشن شده به هنرجویان آموزش داده می شود تا پس از ورود به بازار کار، این نکات را به مشتری های خود آموزش دهند.

مباحث کلی آموزش کاشت مژه شامل موارد زیر است :

1-اصول و مبانی فن سازی

2- رمز فن سازی با سرعت و ماندگاری بالا

3- آموزش تکنیک ویسپی

  4- آموزش تکنیک اسپایکی

  5- آموزش تکنیک هیبریدی

   6- آموزش تکنیک کیم کارداشیان 

7- آموزش اکستنشن فانتزی و رنگی

8- ترمیم و ریموو کردن مژه

9- چهار قانون طلایی اکستنشن مژه 

10- جلوگیری از آسیب به مژه ها 

11- اشنایی با مواد و شناخت ابزار کار

12- آشنایی با انواع مختلف مژه ها ، چشم ها و الگوها

13- نحوه برخورد و مشاوره درست دادن به مشتری 

14- نحوه وارد شدن به بازار کار 

15- آموزش افکت مختلف برای انواع چشم 

16- آموزش انواع تکنیک های کاربردی روز 

17  - آموزش اکستنشن مژه سه بعدی 3

3D18- آموزش اکستنشن مژه مگا والیوم 

19  - آموزش اکستنشن مژه والیوم

20- آموزش اکستنشن مژه تار به تار و کلاسیک

تمرین فن سازی و اجرای عملی اکستنشن کلاسیک توسط مدرس و هنرجو روی مدل زنده

هدیه بیوتی بهار به شما : آموزش لیفت و لمینیت مژه بصورت رایگان روی پکیج های آموزشی

جهت اطلاعات بیشتر و مشاوره جهت  آموزش اکستنشن مژه  میتونین به سایت بیوتی بهار به آدرس     beautybahar.ir مراجعه نمایید.



منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پر درآمدترین شغل خانمها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۵۱۰۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!

برخی هنوز قادر نیستند نقش آموزش و پرورش را در پیشرفت همه جانبه‌ی کشور درک کنند. نتیجه اش هم همین می‌شود که به هزینه‌های آن به عنوان هزینه‌های مصرفی نگریسته می‌شود در حالی که عین سرمایه گذاری است.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ملیحه محمدیان *:  آموزش و پرورش به عنوان یکی از مهم ترین نهادهای کشور است که امر خطیر تربیت و جامعه پذیر کردن نسل آینده را بر عهده دارد و توجه به آن به معنای مورد توجه قرار دادن امنیت ملی کشور می‌باشد؛ اما متاسفانه دچار کوچک انگاری شده است و به فرمایش مقام معظم رهبری "برخی هنوز قادر نیستند نقش آموزش و پرورش را در پیشرفت همه جانبه ی کشور درک کنند." و نتیجه اش هم همین می‌شود که به هزینه های آن به عنوان هزینه های مصرفی نگریسته می‌شود در حالی که عین سرمایه گذاری است. روشن است که اگر دولت توجه بیشتری به سرمایه گذاری بلند مدت داشته باشد درصد بیشتری از بودجه کشور را صرف آموزش و پرورش خواهد کرد.

 

بحث بودجه و کمبود آن، همان بحث تکراری سال های متوالی این وزارت خانه است که انگار نه تنها حل نخواهد شد بلکه هر ساله چالش های بیشتری ایجاد خواهد کرد. با وجود رشد حدودا ۱۷ درصدی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ نسبت به قانون بودجه ۱۴۰۲ اما سقف و توزیع اعتبارات آن به گونه ای است که این وزارت خانه را نه تنها از قید مشکلات همیشگی و روزمرگی اش خارج نمی‌کند بلکه وقتی سهم آموزش و پرورش در لایحه بودجه ۱۴۰۲ از منابع عمومی دولت ۹/۸۳ درصد در نظر گرفته می‌شود در حالی که سال قبل ۱۰/۵۷ درصد بوده است طبیعتا بیش از پیش در همان چالش های روزمره خواهد ماند و توان لازم برای اقدامات تحولی را ندارد. در صورتی که قرار بود سهم بودجه آموزش و پرورش از کل بودجه عمومی به ۱۵ درصد نزدیک شود اما حالا باید دغدغه کم تر نشدن آن را داشت.

 

طبق بند الحاقی ۴ ماده ۹۱ لایحه توسعه هفتم، سازمان برنامه و بودجه باید سالانه سهم بودجه آموزش و پرورش از بودجه عمومی کشور را به گونه ای تنظیم کند که سهم اعتبارات غیر پرسنلی آموزش و پرورش تا پایان برنامه حداقل ۳۵ درصد از کل هزینه‌های های آموزش و پرورش باشد؛ اما انگار اکنون وزارت آموزش و پرورش همینکه بتواند صرفا حقوق پرسنل خود را پرداخت کند هنر کرده است و حتی بیم آن می‌رود کسری بودجه بیش از گذشته از جیب دانشجومعلمان تأمين شود. این کاهش بودجه در حالی است که بودجه برخی سازمان ها و دستگاه ها به طور نامتعارف و تبعیض آمیزی افزایش پیدا کرده است؛ به طور مثال هزینه وزارت امور اقتصادی و دارایی بیش از ۲۱۷ درصد و سازمان اداری و استخدامی ۱۵۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است در حالی که این وزارتخانه باکسری همیشگی خود قطعا سال مالی سختی را در پیش خواهد داشت و چالش‌هايي براي نظام آموزش و پرورش در سال پيش‌رو ايجاد خواهد شد كه توان مديريت تحولي و حل چالشهاي اساسي تعليم و تربيت كشور را از وزارتخانه آموزش و پرورش خواهد گرفت.

ازجمله اين مشكلات ميتوان به عدم برآورد دقيق حقوق و دستمزد و مطالبات فرهنگيان، عدم پوشش كامل هزينه هاي دانشگاه فرهنگيان، عدم تأمين متناسب هزينه هاي چاپ كتب درسي و عدم تأمين متناسب بودجه ساخت و تجهيز مدارس اشاره كرد. بودجه سال ١٤٠٣ ازآنجاكه نخستين سال از اجراي برنامه هفتم پيشرفت ميباشد، اهميتي ويژه دارد و توقع آن است كه برنامه ريزي مالي كشور را به سمتي سوق دهد كه به تناسب سال اول اجراي برنامه، به اهداف تعيين شده دست يابد. در حوزه آموزش و پرورش در برنامه هفتم پيشرفت پنج هدف «ارتقاي سرمايه انساني»، «تأمين كيفيت و عدالت آموزشي»، «جذب بازماندگان از تحصيل»، «اصلاح نظام مديريتي» و «تثبيت آموزش و پرورش به مثابه امر ملي» مدنظر قرار دارد که طبق این اهداف احکامی به تصویب رسید اما در لایحه بودجه ۱۴۰۳ اعتنای کاملی به تکالیف آمده در برنامه توسعه هفتم نشده است.

 

این چالش ها خیلی جدی گریبان گیر مرکز ثقل نظام آموزشی کشور یعنی دانشگاه فرهنگیان خواهد شد؛ بودجه دانشگاه فرهنگیان در لایحه ۱۴۰۳ در مجموع به میزان ۳۰/۷۰ درصد افزایش داشته و از ۴.۲ هزار میلیارد تومان در قانون بودجه ۱۴۰۲ به ۵.۵ هزار میلیارد تومان رسیده است و حدود ۶۳ درصد بودجه دانشگاه فرهنگیان از محل در آمد اختصاصی که کسر از حقوق معلمان است تامین می‌شود؛ با وجود پیش بینی ۳.۳ هزار میلیارد تومانی برای بودجه هزینه ای دانشگاه فرهنگیان توسط این دانشگاه اما بودجه هزینه ای در نظر گرفته شده برای این دانشگاه ۱.۶ هزار میلیارد تومان است.هرچند این افزایش بودجه به نسبت افزایش حقوق ۲۰ درصدی کارکنان در سال ۱۴۰۳ متناسب به نظر می‌رسد ولی با توجه به پیش بینی جذب و استخدام هیئت علمی جدید و نسبت دانشجو به هیئت علمی در این دانشگاه در کنار افزایش بیش از ۴۰ درصدی هزینه های غذا، تجهیزات و دیگر ملزومات؛ این دانشگاه را بیشتر از سال گذشته با بحران مالی مواجه خواهد کرد‌.

 

اعتبار مصوب درآمد اختصاصی دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۲، رقم ۲،۷۴۹ میلیارد تومان بوده که در سال ۱۴۰۳ با افزایش ۲۵.۵ درصدی به رقم ۳،۴۵۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرده است که به همان معنای ۶۳ درصد درآمد اختصاصی است؛ اما نکته جالب تر آنجاست که در صورتی حدودا ۶۳ درصد بودجه دانشگاه فرهنگیان در سال ۱۴۰۳ از محل کسر از حقوق دانشجو معلمان تأمین خواهد شد که از سویی مطابق رأی دیوان عدالت اداری با استناد به اصل 22 قانون اساسی و تبصره 6 قانون متعهدین خدمت به وزارت آموزش و پرورش مصوب سال 1369، تصمیم به ابطال کسریات دانشجومعلمان مبتنی بر بند 18 صورت جلسه اولین نشست هیات امنای دانشگاه فرهنگیان مورخ 1391/04/24 شد و دیوان عدالت اداری در رای شماره 1919126 این مورد را به وزارت آموزش و پرورش ابلاغ کرد.

علی رغم الزام وزارت آموزش و پرورش و دانشگاه فرهنگیان برای اجرای رای هیات عمومی دیوان عدالت اداری و ابلاغ بخش نامه، اما همچنان این وزارت در راستای حذف کسریات ناعادلانه و غیرقانونی حتی بخش نامه ۱۴۰/۱۰۴ ابلاغی خود مورخ ۱۴۰۳/۱/۲۶ خود را که بنا بود درصد کسورات دانشجو معلم از سقف ۴۵ درصد به ۲۸ درصد کاهش پیدا کند را بعد از مدتی به دلایل نامعلوم حذف می‌کند. چه مصلحتی بالاتر از اجرای عدالت و حذف کسریات ناعادلانه وغیرقانونی است که باعث می‌شود این بخشنامه اینچنین حذف شود؟ بله شاید اساسا مسئله کسر ۴۵ درصد از حقوق دانشجو معلمان با بخشنامه حل شدنی نباشد و باید آن را در سند بودجه ای حل و فصل کرد که بیش از ۶۰ درصد بودجه دانشگاه فرهنگیان را از طریق محل درآمدهای اختصاصی کسر از حقوق قرار می‌دهد و این سوال ایجاد می‌شود که با این وجود چطور می‌شود ۴۵ درصد کسریات را به ۲۸ درصد کاهش داد و اصلا این فاصله ایجاد شده با چه اعتباری پر خواهد شد؟

 

در نتیجه تصویب بودجه با افزایش ۲۵.۵ درصدی درآمدهای اختصاصی عملاً به معنای اشتباه دربرآورد اعتبارات دانشگاه فرهنگیان و کسری شدید بودجه در سال پیش رو خواهد بود. و در آخر اینکه با توجه به تصمیماتی که این روزها مشاهده می‌شود از نایده گرفتن رای دیوان عدالت اداری مبتنی بر ابطال کسریات ناعادلانه تا اعمال مقرری بر حقوق دانشجو معلمان که طبق ماده ۱۰۰، ۷۱، ۷۲ و تبصره ۵ ماده ۱۳۷ قانون استخدام کشوری خلاف قانون بود و بی اعتنایی به احکام برنامه توسعه هفتم، به نظر می‌رسد دیگر نه قانون و نه برنامه های توسعه ضمانتی برای تغییر و تحول نخواهد بود؛ و اکنون که به راحتی احکام و قوانین به حاشیه می‌رود دیگر برای تغییر به چه چیزی محکم تر و بالاتر از قانون باید متوسل شد؟

 

*ملیحه محمدیان، معاون سیاست ورزی مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان کشور

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

دیگر خبرها

  • نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد
  • ۹۰ هزار معلم جدید، اول مهر به مدارس می‌روند
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول!
  • گرو گرفتن کارنامه دانش‌آموز در ازای پرداخت پول، غیرقانونی است
  • هزینه ۱۰۰۰ میلیارد ریال برای تجهیز مدارس چهارمحال و بختیاری
  • بررسی بودجه آموزش و پرورش در لایحه ۱۴۰۳/ همان چالش همیشگی باطعم بی قانونی!
  • به احترام «معلم» برپا ...
  • تغییر زمان برگزاری یک آزمون استخدامی
  • برخوار شهرستانی با کمترین نرخ بیکاری در استان
  • رشد 100 درصدی مخارج مسافران تور ترکیه در 2024